VABILO NA DOGODEK PETEK MLADIH

Objavljeno: 24.11.2017

Povabilo k udeležbi na dogodku »Petek mladih«

 

Spoštovani,

 

v Občini Šmarješke Toplice ugotavljamo, da smo mlada občina in v naslednjih letih bi želeli pozornost nameniti tudi potrebam in željam mladih občank in občanov.

 

Da bi iz prve roke izvedeli, kaj mladi v lokalnem okolju dejansko želite in potrebujete, vas vabimo, da se nam pridružite na dogodku, ki smo ga poimenovali »Petek mladih«. Na dogodku bi se radi z vami pogovorili o tem, katerih aktivnosti bi si mladi v bodoče želeli ter kaj v občini Šmarješke Toplice pogrešate.

 

Vabimo vas, da se nam v petek, 24. novembra 2017 ob 18.00 uri pridružite na interaktivni delavnici, ki bo potekala v jedilnici Osnovne šole Šmarjeta. Po delavnici sledi druženje in glasbeni program, ki ga boste soustvarjali mladi iz Občine Šmarješke Toplice.

 

Vse mlade, ki se ukvarjate z glasbo, gledališko igro ali literarnim ustvarjanjem vabimo k soustvarjanju kulturnega programa, ki bo sledil po delavnici. Pričakujemo vas v velikem številu. Pridite in se predstavite, izkoristite ponujeno priložnost!

 

Vsi, ki želite sodelovati pri programu in se predstaviti, nam to sporočite do sobote, 18. novembra 2017 na elektronski naslov katarina.gunde@smarjeske-toplice.si ali telefonski številki 07 38 44 340 in 051 361 615.

 

Prijave na dogodek »Petek mladih« zbiramo do ponedeljka, 20. novembra 2017.

 

Po delavnici bodo učenci 9. razreda Osnovne šole Šmarjeta, ki zbirajo prispevke za organizacijo valete, poskrbeli za prigrizke in pijačo (pokovko, palačinke in limonado).

 

Vljudno vabljeni k udeležbi!

 

VABILO (klik za ogled)

Pojdi nazaj