SLOVENSKO - DALMATINSKI VEČER V KULTURNEM DOMU ŠMARJETA

03.02.2018

tl_files/2018/DOGODKI IN PRIREDITVE 2018/slovensko dalmatinski vecer.png

 

SLOVENSKO-DALMATINSKI VEČER

sobota, 3. februar 2018, ob 18.00 

KULTURNI DOM ŠMARJETA

 

citrarka TANJA ZAJC ZUPAN 

KlapaVOLOSKO s Hrvaške

pevka VIKTORIJA PETEK

voditeljica ANA ZUPAN

 

Cena vstopnic v predprodaji je 14 €, na dan koncerta bo cena 16 €.

 

Nastopajoči izvedejo čisto poseben večer. Mili zvoki citer se bodo zlili z dalmatinskim melosom, višek koncerta je preplet vseh nastopajočih in čudovita točka, ko Tanja in hči Ana poslušalce popeljeta v čudovito melodijo in besede iz filma Cvetje v jeseni – Ana interpretira odlomek iz filma, ko Janez zaprosi Meto za roko.

 

Izvajalci bodo zaigrali in zapeli narodno zabavne pesmi, slovenske popevke, dalmatinske pesmi in evergreene. Na primer: Cvetje v jeseni, Avsenikov venček, Morska pravljica, Prinesi mi rože, Moj dom, Ribič, ribič me je ujel, Larina pesem iz filma dr. Živago … In dalmatinske pesmi, ki jih v izvirniku izvajajo najbolj znane klape, Tereza Kesovija, Severina …: Ne diraj moju ljubav, Da te mogu pismom zvati, Vilo moja, Oči boje lavande, Anđele moj, Copacabana, Gardelin iz filma Petelinji zajtrk, Sunčane fontane, Moja poslednja i prva ljubavi …

 

Koncerti po Sloveniji so bili odlično sprejeti, obiskovalci pa pravijo, da je to dogodek z odlično izbrano glasbo, ki se dotakne duše, razveseljuje srce in je lepo darilo ali presenečenje za drage osebe.

 

Za naročila in dodatna pojasnila pokličite na 041 749 060 ali 041 250 480 ali pišite na mail: tanjazajczupan@siol.net  

 

 

Pojdi nazaj