Obvestilo o Javnem razpisu za študentsko delo v Zavodu za turizem, kulturo in šport Šmarješke Toplice

Objavljeno: 29.06.2020

Obveščamo vas, da je Zavod za turizem, kulturo in šport Šmarješke Toplice objavil Javni razpis za študentsko delo: http://www.visitsmarjeske-toplice.si/objava/javni-razpis-za-studentsko-delo.html.

Zainteresirane vabimo k prijavi, prva možnost za sodelovanje je že ta vikend, 4. 7. 2020, na prireditvi Šmarješki dan športa. Več informacij v nadaljevanju:

 

JAVNI RAZPIS ZA ŠTUDENTSKO DELO

 

Zavod za turizem, kulturo in šport Šmarješke Toplice objavlja Javni razpis za opravljanje študentskega dela v letu 2020 na različnih lokacijah v občini Šmarješke Toplice: na in ob fontani cvička v Šmarjeti, v lokalu v Beli Cerkvi, na turistično informacijski točki v Šmarjeških Toplicah in na različnih prireditvah.

Iščemo študente, ki so motivirani za delo, samoiniciativni, odgovorni, kreativni, komunikativni in pripravljeni na vsakodnevne izzive.

Z delom v Zavodu za turizem, kulturo in šport Šmarješke Toplice bomo študentom omogočili tudi pridobitev raznovrstnih delovnih izkušenj in seznanitev z delovnim procesom v javnem zavodu.

Zainteresirane študente vabimo, da nam pošljete svoje prijave z življenjepisom in kontaktnimi podatki na naslov: Zavod za turizem, kulturo in šport Šmarješke Toplice, Šmarjeta 66, 8220 Šmarješke Toplice ali po elektronski pošti na naslov: alja.rabzelj@smarjeske-toplice.si.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. št. 031 838 825 (Alja Rabzelj).

Izbor študentov bo opravljen na podlagi razgovora s prijavljenimi kandidati.

 

Rok za prijavo: 10. 7. 2020.

 

Številka: 110-2/2020-1

Datum: 29. 6. 2020

 

Darinka Bobnar l. r.

v. d. direktorja

 

Javni razpis

Pojdi nazaj