OBVESTILO župana občankam in občanom

Objavljeno: 15.04.2020

Spoštovane Občanke in Občani!

Želel bi vas obvestiti, da sem bil pred dnevi s strani Vlade Republike Slovenije povabljen k projektu predsedovanja Slovenije Evropski uniji, ki bo v drugi polovici leta 2021. Na osnovi pogovorov me je Vlada na današnji seji imenovala za v.d. direktorja JGZ Brdo, osrednjega prizorišča v času predsedovanja. To pomeni, da bom funkcijo župana Občine Šmarješke Toplice opravljal nepoklicno.

Še posebej v tem času, ko bo potrebno strniti vrste tako na državnem kot tudi na lokalnem nivoju, jemljem vse skupaj kot veliko priložnost tako zame osebno, kot tudi za občino, katere župan sem. Zavedam se, da je pred mano zelo zahtevno obdobje, a hkrati poznam kar nekaj zelo uspešnih županov, ki to funkcijo opravljajo na podoben način. Zaveze in popolna predanost razvoju Občine Šmarješke Toplice ostajata zame največji prioriteti. Prepričan sem, da bom odslej vsakodnevno še bliže odločevalcem, ki lahko bistveno pripomorejo pri realizaciji številnih razvojnih projektov. Kot župan bom občankam in občanom še vedno na voljo za individualne pogovore in pobude vsako prvo sredo v mesecu, od 7.00 do 17.00 ure, v prostorih Občine Šmarješke Toplice. 

V tem kratkem času, ko je bilo potrebno sprejeti odločitev, sem se zavedal vsega znanja in kompetenc, ki jih skupaj premoremo. Vem, da lahko računam na vašo polno angažiranje v smeri izpolnjevanja vseh ciljev, ki smo si jih zastavili. Šmarješke Toplice v srcu!

S spoštovanjem,

Marjan Hribar

župan

Pojdi nazaj