Podpis koncesijske pogodbe o imenovanju začasnega prevzemnika koncesije za opravljanje zobozdravstvene dejavnosti v Občini Šmarješke Toplice

Objavljeno: 20.12.2019

 

 

 

Danes sta župan Občine Šmarješke Toplice mag. Marjan Hribar in Nataša Šlajkovec, dr.dent. med. podpisala koncesijsko pogodbo o imenovanju začasnega prevzemnika koncesije za opravljanje zobozdravstvene dejavnosti v Občini Šmarješke Toplice.

 

Marjan Hribar, župan:  

Vesel sem, da bomo lahko v novih prostorih našim občankam in občanom nudili visok standard zobozdravstvenih storitev z novo koncesionarko. S tem tudi dokončno celovito urejamo prostorske pogoje za zdravstveno in zobozdravstveno ambulanto. Ob tej priložnosti bi se želel zahvaliti dosedanji zobozdravnici dr. Nadji Judež za odlično delo in sodelovanje. Želim ji veliko uspeha tudi v prihodnje.

 

Nataša Šlajkovec, dr. dent. med.:

Prihoda v Šmarjeto se veselim, saj sem prepričana, da bo sodelovanja tako z občino Šmarješke Toplice kot tudi s pacienti v obojestransko zadovoljstvo. Veseli me dejstvo, da bom delovala v novo urejenih prostorih, namenjenih za opravljanje zobozdravstvene dejavnosti, na naslovu Šmarjeta 66. 

Pojdi nazaj