Ponovne vožnje Bibliobusa

Objavljeno: 11.05.2020

Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto obvešča, da je vključno s krajevnimi enotami ponovno odprta. Deluje po rednem obratovalnem času, a v skladu s priporočili NIJZ v omejenem obsegu. Več o možnostih obiska in storitvah knjižnice lahko preberete na spletni strani.

V naslednjem tednu pa bo ponovno krenil na pot tudi bibliobus novomeške knjižnice. Dolenjske in belokranjske kraje bo po ustaljenem urniku obiskoval od ponedeljka, 11. maja 2020, ko se bo odpravil v Zalog, Podturn, Meniško vas in Prečno. Mesec april, ko ni vozil, pa bomo nadomestili v mesecu juliju.

Na svojem postajališču bodo lahko obiskovalci do vključno 4. junija 2020 brez zamudnine vrnili izposojene knjige v zaboj pred bibliobusom. Knjižničar jim bo po želji iz bibliobusa prinesel in izposodil izbrane knjige, samostojno pregledovanje gradiva na knjižnih policah pa zaenkrat ne bo možno.

Obiskovalce prosimo, da pred bibliobusom vzdržujejo predpisano varnostno razdaljo 2 m in se ravnajo po navodilih zaposlenih ter v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi vladnimi ukrepi za zajezitev širjenja koronavirusa.

Vabljeni v knjižnico na kolesih tudi vi!

 

 

Pojdi nazaj