Skupščina Turistične zveze Slovenije v Šmarjeških Toplicah

Objavljeno: 18.03.2019

V ŠMARJEŠKIH TOPLICAH SO IZVOLILI NOVEGA PREDSEDNIKA TURISTIČNE ZVEZE SLOVENIJE. IZVOLJEN JE BIL PAVLE HEVKA ČLAN TURISTIČNEGA DRUŠTVA ZBILJE.

Šmarješke Toplice, Ljubljana, 15.3.2019 - Pavleta Hevko, ekonomista in inženirja gradbeništva, zaposlenega v družbi za upravljanje investicij DRI kot vodja projekta vzdrževanja cest, so na 34. redni volilni skupščini, ki je letos gostovala v občini Šmarješke Toplice soglasno izvolili za novega predsednika Turistične zveze Slovenije. Na čelu TZS je zamenjal Petra Misjo, župana občine Podčetrtek, ki v tretje ni kandidiral za predsednika.

Vodstvo TZS in številni predsedniki in predstavniki turističnih društev so bili po uradnem delu skupščine prijetno presenečeni nad odlično pogostitvijo, ki jo je pripravilo kuharsko osebje iz Osnovne šole Šmarjeta in Društvo vinogradnikov Šmarjeta.

Marjan Hribar, novi župan Občine Šmarješke Toplice je vsem zbranim izrekel dobrodošlico in jih še posebej povabil na naslednji večji dogodek, finale slovenskih salamiad, ki bo 11. maja 2019 potekalo v Šmarjeti.

tl_files/2019/Aktualne objave in dogodki/TZS.jpg

Skupščina Turistične zveze Slovenije v dvorani v Šmarjeti

tl_files/2019/Aktualne objave in dogodki/tzs1.jpg

Predstavitev Društva vinogradnikov Šmarjeta

tl_files/2019/Aktualne objave in dogodki/TZS 2019.jpg

Peter Misja, dosedanji predsednik zveze in Pavel Hevka, novi predsednik

Pojdi nazaj