Tečaj za lokalnega turističnega vodnika po občini Šmarješke Toplice

Objavljeno: 18.01.2019

Spoštovani,

 

vabimo vas na tečaj za lokalnega turističnega vodnika po občini Šmarješke Toplice.

 

Vabljeni vsi, ki vas delo v turizmu veseli in si želite aktivno sodelovati pri vodenju po destinaciji Šmarješke Toplice.

 

Tečaj bo obsegal 40 ur teoretičnega dela, delavnico na terenu, zaključek pa bo predstavljalo praktično vodenje na terenu v smislu simulacije turističnega vodenja za skupino.  Izobraževanje bodo izvajali Iztok Bončina,  Borut Križ, Janja Sivec, Dominika Koritnik Trepel in Valentina Žefran.  Tečaj se bo izvajal v Hiši žive dediščine, Bela Cerkev 6, v Kulturni dvorani v Šmarjeti, Šmarjeta 66, 8220 Šmarješke Toplice in na terenu.

 

Udeležba je brezplačna, za prijavo je potrebno izpolniti prijavnico, ki jo lahko pošljete po pošti na naslov Turistično društvo Šmarješke Toplice, Šmarjeta 66, 8220 Šmarješke Toplice, po mailu: katjakuhelj@gmail.com ali pa prinesete s seboj na dan dogodka.

 

Organizator tečaja je Turistično društvo Šmarješke Toplice, izvedba pa je sofinancirana s strani Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželje, v okviru projekta Nordijska hoja na podeželju. Za dodatne informacije lahko pokličete na tel. št. 041 388 477 ali pišete na e-mail: katjakuhelj@gmail.com.

 

 

Predmetnik (klikni za ogled)

Prijavnica (klikni za ogled)

 

Pojdi nazaj